Ανακοίνωση Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου επί Ωροσμισθία για το Εικαστικό Εργαστήρι “ΑΡΤΙΟ”

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) ανακοινώνει τη σύναψη εργασίας ορισμένου χρόνου επί ωρομισθία με συνολικά οκτώ (8) άτομα (ειδικότητα ΠΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ και ΔΕ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ – ΑΓΓΕΙΠΛΑΣΤΙΚΗΣ) για την κάλυψη των αναγκών του Εικαστικού Εργαστηρίου “ΑΡΤΙΟ” της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, έντυπο ασεπ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση kediser@gmail.com (η αίτηση υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή και τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά σε μορφή .pdf), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εθνικής Αντίστασης 34, 62122, Σέρρες, απευθύνοντάς την στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) υπόψιν κ. Στρατουδάκη Νεκταρίας (τηλ. επικοινωνίας: 23210 68915). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Διάρκεια υποβολής αιτήσεων από 27/09/2023 έως 06/10/2023

Για την αίτηση και τα δικαιολογητικά ανοίξτε το επισυναπτόμενο .pdf

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα