σχολείο

Πολλά χαμόγελα, τσάντες και σχολικά είδη χάρισαν στα παιδιά

Κ.Ε.ΔΗ.Σ. – Αντιδημαρχία Παιδείας – Σύλλογος «Σερραίες Μανούλες»

 

Περισσότερες από 70 τσάντες με σχολικά είδη δόθηκαν σήμερα σε παιδιά ευπαθών οικογενειών του Δήμου Σερρών, στο πλαίσιο της δράσης “Δώρισε σχολικά – Χάρισε χαμόγελα”, που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και τον Σύλλογο “Σερραίες Μανούλες”. 0

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη πρωταρχικός σκοπός είναι η ηθική και η υλική αρωγή των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα με γνώμονα πάντα την αγάπη για το παιδί.

Παράλληλα η κ. Παλάζη ευχαρίστησε όλους τους Σερραίους που συνέδραμαν , ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς σχολική τσάντα, μεταξύ των οποίων την Πρόεδρο κ. Φραγγεδάκη Διαμάντω και τα μέλη της Ε.Γ.Ε. Σερρών, την Πρόεδρο κ.Βασιλική Χατζηφωτάκη και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουτάρεως, την Διεύθυνση της αλυσίδας καταστημάτων Yuppie Toy’s, το κατάστημα της κ. Φιλίτσας Γκόβρανου στο Ν. Σκοπό, τα βιβλιοπωλεία Γραμμή και Σωτηροπούλου, τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών της Φωτεινής Άτσαλου και της Χρύσας Τσομπανίδου “Success” καθώς και τους εργαζομένους του Public στις Σέρρες.

Με τη σειρά της η Πρόεδρος του συλλόγου “Σερραίες μανούλες” κ. Βασιλική Πέτσα ανέφερε ότι οι Σερραίες μανούλες πάντα συνδράμουν σε τέτοιου είδους προσπάθειες, που έχουν ως σκοπό να χαρίσουν χαμόγελα στα παιδιά και ευχαρίστησε την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για την όλη προσπάθεια που έγινε για να στεφθεί με επιτυχία η δράση.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα