συνάντηση

Άνοιξε τις πύλες της για το κοινό η 30η έκθεση Κρητικών προϊόντων: “ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Κρητικών προϊόντων τελέστηκαν χθες το βράδυ από τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο, στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης των Σερρών.
Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης παρουσία των Βουλευτών κ. Αναστάσιου Χατζηβασιλείου και κ.Λευτέρη Αβραμάκη, προέδρων πολιτιστικών συλλόγων και πλήθους κόσμου.
Από χθες Πέμπτη έως και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 και από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ θα μπορούν επισκέπτες και φίλοι της παράδοσης και της γαστρονομίας να γευτούν και να προμηθευτούν απευθείας αυθεντικές γεύσεις, ζυμωμένες με το μεράκι, καμωμένες απ’ τον μόχθο και την αγάπη των παραγωγών, να γνωρίσουν τον πολιτισμό και την ιστορία πίσω από τα παραδοσιακά προϊόντα και να απολαύσουν αλησμόνητες εμπειρίες που έχουν σαγηνεύσει το κοινό σε ολόκληρη την Ελλάδα και σε πολλές γωνιές του κόσμου!
Δεκάδες μικροί παραγωγοί έφεραν μαζί τους τα αγνά, τοπικά προϊόντα που παράγουν για να εμπλουτίσουν το τραπέζι των πολιτών με επιλογές μοναδικής διατροφικής αξίας.
Την έκθεση θα πλαισιώνουν καθημερινά πολιτιστικοί σύλλογοι των Σερρών, οι οποίοι και θα παρουσιάσουν τραγούδια και χορούς από τον τόπο και την παράδοση του Νομού Σερρών.
Η είσοδος στην Έκθεση και στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη προς όλους.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα