παράσταση

Οι γιγαντόκουκλες στην 5η ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΧΝΗΣ

Παιδικό πρόγραμμα με γιγαντοκούκλες, στην 5η ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΧΝΗΣ – Serres Music and Art Festival 2022 με το έργο: “Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ” από το σχήμα REDICOLO.
την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, στο θερινό θέατρο του Δήμου
Σερρών, στις 8.30 το βράδυ.
Είσοδος ελεύθερη μόνο με κουπόνια δωρεάν εισόδου.
Τα κουπόνια είναι μόνο 350 και θα διατεθούν από την Κ.Ε.ΔΗ Σερρών από Δευτέρα 5/9 έως Παρασκευή 9/9 από τις 8.00 έως τις 14.30 . (Στον 3ο όροφο της ΚΕΔΗΣ από την κ. Ταυλαρίδου).
Όσα δεν διατεθούν από εκεί, θα διατεθούν από την είσοδο του θεάτρου το βράδυ του Σαββάτου. Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα που θα είναι υπεύθυνος για αυτά ώστε να μην μετακινούνται και να μπουν μισή ώρα πριν στο θέατρο ακολουθώντας τις οδηγίες των υπευθύνων.
Ευχαριστούμε πολύ την Κ.Ε.ΔΗ.Σ για τη βοήθειά της και τη στήριξή της.
Βασισµένο στο κλασικό αριστούργηµα «Ο κύκλος µε την κιµωλία», το έργο φέρνει, µε απλότητα και ευαισθησία, τα σηµαντικά ζητήµατα της ιδιοκτησίας και της δικαιοσύνης στον κόσµο των παιδιών, µέσα από µια παράσταση καθηλωτική, στην οποία πρωταγωνιστούν οι αγαπηµένες ΓΙΓΑΝΤΟκουκλες της οµάδας! Ένα καλοµαθηµένο (ή και κακοµαθηµένο,
θα µπορούσε να πει κανείς) πλουσιοκόριτσο, η Λολίτα, καταστρέφει την κούκλα της και την πετάει. Ένα άλλο κορίτσι, φτωχότερο σε παιχνίδια αλλά πλουσιότερο σε αγάπη, η Πάκα, τη βρίσκει, την φτιάχνει και την κάνει δική της. Ξαφνικά, όµως, η Λολίτα εμφανίζεται και τη θέλει πίσω!
Ποια από τις δύο είναι δίκαιο να κρατήσει την κούκλα; Με την ενεργή συµµετοχή των παιδιών και τη βοήθεια κουκλών και ηθοποιών, θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στο δύσκολο αυτό ερώτημα και να δώσουμε τη «σολομώντεια λύση».
Κείμενο: Αλφόνσο Σάστρε
Σκηνοθεσία: Δέσποινα Καλπενίδου, Γιάννης Μόµτσιος
Σχεδιασµός – Κατασκευή κουκλών: Δέσποινα Καλπενίδου, Γιάννης
Μόµτσιος
Μουσική: Δέσποινα Καλπενίδου, Γιάννης Μόµτσιος
Παίζουν: Δέσποινα Καλπενίδου, Γιάννης Μόµτσιος

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα