Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα παρουσιάστηκε το νέο παιδικό βιβλίο της Γεσθημανής Μπερμπέρη «Θα τα καταφέρεις, αστεράκι μου!»

 

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα , πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου «Θα τα καταφέρεις, αστεράκι μου!», της Σερραίας συγγραφέα Γεσθημανής Μπερμπέρη. 

Πρόκειται για μια εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), σε συνεργασία με τις εκδόσεις «ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στον 1ο όροφο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Για την κ.Γεσθημανή Μπερμπέρη αλλά και για το νέο της εγχείρημα μίλησε η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη, ενώ το βιβλίο παρουσίασαν  η φιλόλογος και Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Σερρών κ.Σύλια Ζέττα, ο σύμβουλος εκπαίδευσης δασκάλων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών κ. Γιάννης Πούλιος και η ψυχολόγος κ. Νταίζη Τσοχατζίδου.

Το «Θα τα καταφέρεις, αστεράκι μου!» είναι γραμμένο σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά) και απευθύνεται σε μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά, τα οποία δεν πρέπει ποτέ να χάνουν την πίστη στον εαυτό τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην παρουσίαση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Σερρών κ. Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, ο Διοικητής τους Γενικού Νοσοκομείου Σερρών κ.Νικόλαος Φαρμάκης, η Προϊσταμένη του τμήματος Αιμοδοσίας κ. Αικατερίνη Τζιούρα, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παντελής Χράπας,  άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι της Γεσθημανής Μπερμπέρη, οι οποίοι «αγκάλιασαν» τη συγγραφέα και είπαν τα καλύτερα τόσο για τον άνθρωπο Γεσθημανή Μπερμπέρη όσο και για το νέο της συγγραφικό εγχείρημα.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα