Παραμυθολαλίτσες στη Γιορτή Τέχνης στο Θερινό θεατράκι

Παιδικό πρόγραμμα με τις «Παραμυθολαλίτσες»
στην “4η Γιορτή Τέχνης- Serres Music and Art Festival 2021”
το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, στο θερινό θέατρο του Δήμου Σερρών, στις 8.30 το βράδυ.
Είσοδος ελεύθερη μόνο με κουπόνια δωρεάν εισόδου.
Λόγω των υγειονομικών μέτρων, τα κουπόνια είναι μόνο 300 και θα διατεθούν από την Κ.Ε.ΔΗ Σερρών από Δευτέρα 6/9 έως Παρασκευή 10/9 από τις 8.00 έως τις 14.30 . (Στον 3ο όροφο της ΚΕΔΗΣ από την κ.Ταυλαρίδου). Όσα δεν διατεθούν από εκεί, θα διατεθούν από την είσοδο του θεάτρου το βράδυ του Σαββάτου. Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα που θα είναι υπεύθυνος για αυτά ώστε να μην μετακινούνται, να φοράν μάσκες προστασίας από το κορωνοιό και να μπουν μισή ώρα πριν στο θέατρο ακολουθώντας τις οδηγίες των υπευθύνων.
Ευχαριστούμε την Κ.Ε.ΔΗ.Σ για τη βοήθειά της.
Οι Παραμυθολαλίτσες παρουσιάζουν αγαπημένα παραμύθια για τους μικρούς μας φίλους. Είναι μια ομάδα μουσικών και μη, που αγαπά τα παιδιά και τα παραμύθια!
Η Λένα Δέλλιου αφηγείται με τον δικό της τρόπο παραμύθια από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ενώ η Κατερίνα Κάργιου και ο Λευτέρης Πασσιάς την συνοδεύουν, με μουσική και τραγούδια, γραμμένα από τους ίδιους.
Ποιος σκεπάζει το φεγγάρι; Και γιατί θύμωσε το κίτρινο με το πορτοκαλί; Πού χάθηκε η καραμέλα; Και ο Ντάνκαν γιατί λαμβάνει τόσα πολλά γράμματα; Ελάτε μαζί μας να το ανακαλύψουμε!
Οι Παραμυθολαλίτσες παρουσιάζουν το πανέμορφο παραμύθι “Ο Φεγγαροσκεπαστής” του Eric Puybaret και το επαναστατικό παραμύθι “Η μέρα που τα κραγιόνια τα παράτησαν” του Drew Daywalt!
Ελάτε! Το παραμύθι αρχινά…

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα