Οι Σερραίοι σκακιστές στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια

Μετά από 50 χρόνια στο Πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα σκάκι θα εκπροσωπηθεί η πόλη μας αλλά και ολόκληρος ο Νομός Σερρών από το τμήμα σκάκι του πολιτιστικού συλλόγου συνοικισμού Κηφισιάς. Η αυλαία του πρωταθλήματος ανοίγει αύριο το απόγευμα στη συμπρωτεύουσα και οι αγώνες θα διαρκέσουν έως την ερχόμενη Παρασκευή.

 Οι Σερραίοι σκακιστές συνεχίζουν εντατικά την προετοιμασία τους κι αναμένεται να εκπροσωπήσουν επάξια τον δήμο Σερρών στους πανελλαδικούς αγώνες.

Χθες στις εγκαταστάσεις του πολιτιστικού συλλόγου στην Κηφισιά βρέθηκε η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη, η οποία συνομίλησε με τα μέλη του συλλόγου και ειδικότερα με τους κ. Παναγιώτη Δεμέλκα ταμία και κ. Αντώνη Μήτικα εκπαιδευτή σκάκι, ενώ συνεχάρη τα παιδιά και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.


«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές για τη βοήθεια και την αμέριστη στήριξη στη μέχρι τώρα πορεία μας. Ευχαριστούμε θερμά τον δήμο Σερρών και τον δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και την πρόεδρό της κ. Χρυσάνθη Παλάζη καθώς και την μεγάλη Σερραϊκή βιομηχανία ΚΡΙ ΚΡΙ. Το όνειρό μας να συμμετέχουμε σε Πανελλήνιους αγώνες μετά από αρκετές δεκαετίες έγινε πραγματικότητα», ανέφερε με τη σειρά του ο κ. Μήτικας.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα