Συμμαχούμε στην αγάπη

“Φέτος τα Χριστούγεννα “συμμαχούμε” στην αγάπη” η δράση της Κ.Ε.ΔΗ.Σ και εμείς την κάναμε πράξη!
 
Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Προβατά, οι εργαζόμενοι, οι γονείς, οι συγγενείς, οι φίλοι, οι χορηγοί, οι κάτοικοι της περιοχής, όλοι μαζί ενωμένοι, προσφέροντας ένα λιθαράκι ο καθένας, “συμμαχήσαμε” και στολίσαμε και φωταγωγήσαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο των ευχών του ΚΔΑΠ Προβατά!!! Και τραγουδήσαμε τα κάλαντα και ψυχαγωγηθήκαμε με την ορχήστρα του Νίκου Μπούσιου και τον Άγιο Βασίλη υποδεχθήκαμε και πυροτεχνήματα είδαμε και ζεστή σοκολάτα ήπιαμε και σουβλάκια και άλλα εδέσματα φάγαμε!!! Όλοι μαζί μια παρέα!! Τα χαμόγελα, οι ευχές, τα πειράγματα, η καλή διάθεση και το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα παντού!
Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας όλους για όλα!!! Σας ευχόμαστε όλες οι ευχές των παιδιών μας στο δέντρο να γίνουν πραγματικότητα για όλους και μόνο χαρές να ζείτε στο σπιτικό σας με υγεία πάνω και πέρα από όλα! Καλά Χριστούγεννα!!! Ο νέος χρόνος να σας φέρει ό,τι ποθείτε!
Χορηγοί της εκδήλωσης: ΚΕΔΗΣ, Super Market Κοτζαδάμ Σοφία, Super Market Χατζοπούλου Φωτεινή, Σαλάτες Γωγάκης, Μπουγάτσα ” Ο Γιάννης”, Μπουγάτσα ” Η Γωνία”, Αρτοζαχαροπλαστείο Ζαχαρίας, ποτά “Νικήτας”, Κρεωπολείο “Ο Τάσος” και cafe Loco Παρασκευάς.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα