Ευχαριστήριο

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Σερρών, κ. Μπόλλας Νικόλαος, ευχαριστούν θερμά το Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ..Σ, και ιδιαίτερα την Πρόεδρό της κ. Χρυσάνθη Παλάζη-Τσοχατζίδη, για την ευγενική τους χορηγία και την άμεση υποστήριξη της δράσης που ανέλαβε το σχολείο μας στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης (21 Μαρτίου).
Ειδικότερα, μαθητές της Α΄ τάξης, υπό την καθοδήγηση των φιλολόγων του σχολείου κ. κ. Κίτσιου Ελένης, Κατσαρίδου Ελένης και Ντίκογλου Κερασίας, συγκέντρωσαν στίχους αγαπημένων τους ποιητών, οι οποίοι τυπώθηκαν σε σελιδοδείκτες. στη μία όψη των οποίων απεικονίζονται σημαντικά μνημεία της πόλης μας από τον Ψηφιακό Πολιτιστικό Χάρτη του Δήμου Σερρών. Οι σελιδοδείκτες στη συνέχεια παραδόθηκαν στην Κ.Ε.ΔΗ.Σ., προκειμένου να διοχετευθούν στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ MEΑ που βρίσκονται υπό την εποπτεία της και να αποτελέσουν έναυσμα για ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση των μικρών μαθητών με τον κόσμο της ποίησης και ευρύτερα της Λογοτεχνίας.
Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε περίτρανα πως η σύμπραξη μεταξύ δημόσιου σχολείου και Κ.Ε.ΔΗ.Σ. μόνο ωφέλιμη μπορεί να είναι, διότι προάγει τον πολιτισμό και την καλλιέργεια της ελληνικής γλώσσας και παιδείας και συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάδειξη της τοπικής ιστορίας και την ιδιαίτερη πολιτισμική ταυτότητα του τόπου μας.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Σερρών

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα