Ψήφισμα Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) για την αιφνίδια εκδημία του εν ενεργεία μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Σιαμάγκα Δημητρίου.
Με το άγγελμα της αιφνίδιας εκδημίας του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Σιαμάγκα Δημητρίου, που συνέβη τις πρωινές ώρες σήμερα, Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) στην έκτακτη συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής στον εκλιπόντα.
Συγκεκριμένα, μετά από εισήγηση της Προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., κ. Παλάζη Τσοχατζίδη Χρυσάνθης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος ως ακολούθως:
ΨΗΦΙΣΜΑ
1. Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Αντιδημάρχου και μέλους του Δ.Σ., καλού οικογενειάρχη και εξαιρετικού ανθρώπου Δημήτρη Σιαμάγκα.
2. Να παραστεί η Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στην κηδεία του.
3. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
4. Να κατατεθεί στεφάνι από την Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο.
5. Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
6. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος.
7. Να αναρτηθεί η παρούσα απόφαση στην ιστοσελίδα της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και να σταλεί στον τοπικό τύπο και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της πόλης μας.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Σ.
ΠΑΛΑΖΗ ΤΣΟΧΑΤΖΙΔΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κάθεται

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα