εκδήλωση

Χαμόγελα και παιδικές φωνές πλημμύρισαν το θεατράκι στην εκδήλωση των Δομών της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

 
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για το Περιβάλλον που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και συμμετείχαν οι δομές της και συγκεκριμένα τα Κ.Δ.ΑΠ. και το Κ.Δ.ΑΠ. ΜΕΑ, το Εικαστικό Εργαστήρι «ΑΡΤΙΟ», η Σχολή Χορού, η παιδική χορωδία και η Φιλαρμονική.
Τα παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν τον χώρο και η εκδήλωση με τη συμβολή όλων των εκπαιδευτών και των παιδιών μετατράπηκε τελικά σε μια γιορτή χαράς και ατελείωτου παιχνιδιού. Μουσικοκινητική, χορός , σκάκι και εικαστικές δράσεις με επίκεντρο την προστασία του περιβάλλοντος και την ανακύκλωση εκτυλίχθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Η παιδική χορωδία και η Φιλαρμονική της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. έβαλαν τη δική τους μουσική νότα, ενώ παρουσιάστηκε ένα απόσπασμα από την χοροθεατρική παράσταση της Σχολής χορού, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 στα «ΑΣΤΕΡΙΑ».
Τα παιδιά έφεραν μαζί τους καπάκια που είχαν συγκεντρώσει και με τη βοήθεια των εικαστικών του «ΑΡΤΙΟ» δημιούργησαν ένα πανέμορφο ψηφιδωτό στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το δικό τους μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.
Στην όλη διοργάνωση σημαντική ήταν η συμβολή των Χορηγών: ΚΡΙ ΚΡΙ, ΝΕΚΤΑΡ, ΕΥΑ ΜΑΡΙ, που προσέφεραν παγωτά, γλυκίσματα και δροσερά αναψυκτικά σε όλους όσους βρέθηκαν στην οδό Δορυλαίου της πόλης των Σερρών.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα