3ο SERRES WORLD MUSIC FESTIVAL

Πλημμύρισε από μουσικές το κέντρο της πόλης των Σερρών το διάστημα 13-15 Δεκεμβρίου 2017. Συγκεκριμένα ο πεζόδρομος της οδού Κ. Καραμανλή μετατράπηκε σε μια μουσική σκηνή φιλοξενώντας και φέτος το 3ο SERRES WORLD MUSIC FESTIVAL .

Το φεστιβάλ μουσικής του Δήμου Σερρών και του τμήματος  Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς περιελάμβανε μουσικές από όλο τον κόσμο. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι με ακούσματα από τις παραδόσεις διαφόρων χωρών.   Το SERRES WORLD MUSIC FESTIVAL είναι ένα γεγονός που προάγει τον πολιτισμό και προωθεί την καλλιέργεια συνεργασιών με άλλους λαούς  ανάμεσα στις νεολαίες και τις κοινωνίες των χωρών που συμμετέχουν έχοντας ως σημείο αναφοράς την μουσική.
Μουσικές κουλτούρες από τη Μεσόγειο, τα Βαλκάνια και την υπόλοιπη Ευρώπη, από την Ανατολή και τη λατινική Αμερική πλημμύρισαν το εμπορικό κέντρο της πόλης ενισχύοντας το εορταστικό κλίμα, ψυχαγωγώντας και διασκεδάζοντας τον κόσμο, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας, χαράς, αγάπης και συμφιλίωσης.  

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα