7ο ΕCO FESTIVAL ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΕΡΡΩΝ 22-24 Μαΐου 2018

 

Ο Δήμος Σερρών, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος “WED”, της Ευρωπαϊκής Πράσινης Εβδομάδας “EU_GREEN_WEEK_2018” και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αειφόρου Ανάπτυξης “ESDW” διοργανώνει το 7ο ECO FESTIVAL, 22-24 Μαΐου 2018 στο Κεντρικό Πάρκο Σερρών (πρώην οδός Δορυλαίου).

Το ECO FESTIVAL του Δήμου Σερρών συνεχίζει την προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών και κυρίως των παιδιών σε θέματα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Μέσα από πολλαπλές δράσεις εκατοντάδες μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθούν σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος και να μεταδώσουν τις εμπειρίες τους και στους μεγαλύτερους.

Το ECO FESTIVAL  ξεκίνησε με τις τριήμερες εκδηλώσεις στο Κεντρικό Πάρκο και στο Θερινό Θεατράκι στις 22,23 και 24 Μαΐου με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και λήγει με την ημερίδα ”ΜΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” και την τελετή λήξης του φεστιβάλ την Τρίτη στις 5 Ιουνίου, αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στο αμφιθέατρο “Γ. Καφταντζής” της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών.

Και τα Κ.Δ.Α.Π. (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) της Κ.Ε.Δ.Η.Σ συμμετέχουν στο Eco Festival του Δήμου Σερρών με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων!!!!

 

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα