«ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018»

«ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018»

Μέσα στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων ενταγμένων στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» του Δήμου Σερρών που διοργανώνεται από την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. αλλά και των εκδηλώσεων για τα «Ελευθέρια 2018» ανακοινώνουμε τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν τον μήνα Ιούνιο.:
1)    Παρασκευή 1 Ιουνίου, 09:00 μ.μ, συναυλία με τη Νατάσα Μποφίλιου. Ανοιχτό αμφιθέατρο ΤΕΪ Σερρών.
2)    Τρίτη 13 Ιουνίου, 09:00 μ.μ, θέατρο σκιών Θεοδόσης Βογιατζής, Θερινό Θεατράκι Δήμου Σερρών.
3)    Τετάρτη 20 Ιουνίου, 09:00 μ.μ, συναυλία με τους Παντελή Θαλασσινό και Βασίλη Σκουλά. Ανοιχτό αμφιθέατρο ΤΕΪ Σερρών.
4)     Παρασκευή 22 Ιουνίου, 09:00μ.μ, «Αναστασία», καλοκαιρινή εκδήλωση όλων των τμημάτων μπαλέτου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Κινηματοθέατρο «ΑΣΤΕΡΙΑ» – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.
5)    Τρίτη 26 Ιουνίου, 09:00 μ.μ, συναυλία της Φιλαρμονικής, των τμημάτων της παιδικής και νεανικής χορωδίας της Κ.Ε.ΔΗ.Σ και της χορωδίας του 5ου Γυμνασίου Σερρών. Επίδειξη χορών και χορογραφιών Tango από την ομάδα χορού Tangoparea. Αύλειος χώρος κεντρικής εισόδου Αντιπεριφέρειας – πρώην Νομαρχίας. 
6)    Τρίτη 26 Ιουνίου, 09:00 μ.μ, παιδική σκηνή Ροντίδη, «Η Σταχτοπούτα», Θερινό θεατράκι Δήμου Σερρών. 
7)    Συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Κ.Ε.ΔΗ.Σ και των Φιλαρμονικών του Δήμου Καλαμαριάς και Δήμου Δοξάτου Δράμας στην παρέλαση της 29ης Ιουνίου.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα