Ξεκίνησαν οι εργασίες για την “Πολιτεία των Ευχών”

 

 

Με εντατικούς ρυθμούς, με προγραμματισμό… αλλά κυρίως με γιορτινή διάθεση, ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες οι εργασίες στο Κεντρικό Πάρκο των Σερρών, όπου και φέτος θα φιλοξενηθεί η Πολιτεία των Ευχών.

Σημαντική η συμβολή του Πανελλήνιας Εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού Open Beyond, που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Τεχνικού Σύμβουλου Υλοποίησης της Πολιτείας των Ευχών  «Υπηρεσίες Διοργάνωσης Εκδηλώσεων – Βέρρος Κωνσταντίνος» και σε συνεργασία με το serrespost.gr , θα προβάλλει τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της Πολιτείας των Ευχών, με ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και αναφορές, μέσα από τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές του.

Η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, κάνει επίσημη πρεμιέρα την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και είναι ανανεωμένη και λαμπερή, για να προσφέρει στιγμές χαράς και διασκέδασης στους Σερραίους πολίτες και όχι μόνο. Η φετινή διοργάνωση έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς θα πραγματοποιηθούν δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες, τοπικά μουσικά σχήματα, νεανικές και σχολικές μπάντες και χορωδίες, σχολές χορού, παραδοσιακοί σύλλογοι, σχολεία, κέντρα ξένων γλωσσών, Dj, κουκλοθέατρα, Φορείς των Σερρών και πολλές παράλληλες δράσεις εντός και εκτός της Χριστουγεννιάτικης Πολιτείας, συνθέτουν και φέτος ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Η λειτουργία του Λούνα Παρκ ξεκινάει στις 14 Δεκεμβρίου.

Πηγη Serrespost gr

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα