Στις Σέρρες μαθητές και καθηγητές , στο πλαίσιο του Erasmus +

Τους 30 μαθητές και 10 καθηγητές από τη Γαλλία, την Ισπανία και την Τουρκία, οι οποίοι φιλοξενούνται στις Σέρρες από τις 8 έως τις 12 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Α Green World for Future Generations, υποδέχτηκαν στην πόλη μας ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΓΕΛ Σερρών.
Κατά τη διάρκεια της δεύτερης συνάντησης του προγράμματος , που πραγματοποιήθηκε την αίθουσα εκδηλώσεων της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης.
Ο κ.Χρυσάφης αναφέρθηκε στη σημασία του προγράμματος Erasmus+. Στην ομιλία του ο δήμαρχος Σερρών τόνισε τη σημασία του προγράμματος Erasmus+ στη βελτίωση των εκπαιδευτικών πολιτικών στην Ευρώπη, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Η περιβαλλοντική εκπαίδευση είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσουν οι νέοι να καταλάβουν πώς οι αποφάσεις και οι πράξεις μας επηρεάζουν τον πλανήτη καθώς και να αναλάβουν δράση για ένα πιο πράσινο αύριο. Στον Δήμο Σερρών δίνουμε προτεραιότητα στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις πράσινες δράσεις».
Στη σημασία του προγράμματος αναφέρθηκαν επίσης ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών Στέλιος Ρίζος και ο Καθηγητής του 2ου ΓΕΛ Σερρών Αθανάσιος Αγγειοπλάστης.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα